Log message #4141550

# At Username Text
# May 16th, 16:47 pmoraes lol
# May 16th, 16:47 pmoraes I'm setting up a new project to test it
# May 16th, 16:47 pmoraes I already did too
# May 16th, 16:46 pmoraes yes
# May 16th, 16:46 flavius debug there
# May 16th, 16:46 pmoraes when it redirect, It seems it lost the flash key. Then I just have Flash.0 instead of Flash.flash.0
# May 16th, 16:46 flavius https://github.com/cakephp/cakephp/blob/master/src/View/Helper/FlashHelper.php
# May 16th, 16:46 pmoraes there I see a strange thing
# May 16th, 16:45 pmoraes the core
# May 16th, 16:45 pmoraes yesterday I was debugging
# May 16th, 16:45 flavius beats me :slightly_smiling_face:
# May 16th, 16:45 pmoraes exactly
# May 16th, 16:45 flavius its just not displaying for some strange reason
# May 16th, 16:45 jeremyharris Ok after the success then
# May 16th, 16:45 pmoraes yes*
# May 16th, 16:45 pmoraes ues
# May 16th, 16:45 Diego_ it never go to the else part of save because there are no erros
# May 16th, 16:45 flavius well the session is there, you saw it in debug kit
# May 16th, 16:45 pmoraes if my form fail in the add view. it shows the message
# May 16th, 16:44 pmoraes just not working when I use redirect
# May 16th, 16:44 pmoraes the most strange is. Its working when I render the same view
# May 16th, 16:44 pmoraes I already did it.
# May 16th, 16:44 flavius maybe you have it twice? search your project for Flash->render(
# May 16th, 16:44 pmoraes File uploaded https://cakesf.slack.com/files/U6X99ATG8/FAS17D18X/captura_de_tela_2018-05-16_a__s_13.43.44.png / https://slack-files.com/T053DPNCM-FAS17D18X-d3fcec48e6
# May 16th, 16:44 flavius i have no clue then :slightly_smiling_face:
# May 16th, 16:43 pmoraes I have that
# May 16th, 16:43 pmoraes yes
# May 16th, 16:43 flavius ``` <?= $this->Flash->render(); ?> <?= $this->fetch('content') ?> ```
# May 16th, 16:43 pmoraes totally strange
# May 16th, 16:43 pmoraes it is not showing the flash message when I use the redirect method
# May 16th, 16:42 pmoraes but if i add the flash message in the index action, just for text, it shows
# May 16th, 16:42 jeremyharris Diego no, just debug it where you have debug("error")
# May 16th, 16:42 pmoraes in the index page it does not work
# May 16th, 16:42 pmoraes then it saves and redirect to the index page
# May 16th, 16:42 flavius you're supposed to put it in the layout, not in a index action
# May 16th, 16:42 pmoraes I'm saying an entity
# May 16th, 16:41 pmoraes for example
# May 16th, 16:41 pmoraes not sure.. because if I put the flash message in the index action it works
# May 16th, 16:41 Diego_ you mean load again from database or the one used in the save?
# May 16th, 16:41 flavius @pmoraes you have a problem with displaying the flash then
# May 16th, 16:40 jeremyharris Can you debug the entity after the save call?